Theo så stiv, at han ik’ ku’ huske €120.000-pot dagen efter

Theo Jørgensen er normalt en meget fornuftig jyde, som gør en dyd ud af at holde poker og alkohol adskilt, men under EPT Prag i december lykkedes det et par vilde finner – anført at Ville Wahlbeck – at få lokket den danske Team PokerStars Pro i fordærv. Det fortæller han i sin nye blog på eb.dk.

“Klassemiddag med meget underholdende finner, som nu alle sammen vil ud og spille €25/50 PLO med et minimums buyin på €2500. Det var selvfølgelig helt drivende, at jeg skulle med … indtil jeg hører den lille ekstra regel, de spiller med. Reglen er, at hvis du sidder med en toer på hånden og vinder potten må du pege på to personer der skal drikke et fem cl shot af dit valg. Hvis du vinder med to toere på hånden drikker seks mand ved bordet. Min lynhurtige vurdering blev, at jeg nok ikke kunne køre bil, når vi skulle derfra, hvis jeg valgte at tage med,” skriver Theo Jørgensen.

Theos vurdering skulle dagen efter vise sig at være spot on, for her sendte Ville Wahlbeck ham et foto af de natlige eskapader, hvor Theo kunne se sig selv halvafklædt med en drink i hånden og et udtryk som godt kunne tolkes som om, han havde været en smule halvsnalret.

Hvis han fortsat var i tvivl om, hvorvidt han havde været stiv dagen inden, så måtte det være gået 100 % op for ham, da han efterfølgende i en SMS-korrespondence med Ville Wahlbeck fik at vide, at han i løbet af aftenen havde vundet en pot på cirka €120.000 – uden at kunne huske det.

SMS-korrespondencen og hele Theos underholdende blog kan du læse på eb.dk.