Theo: Klar på last longer mod AlexKP – hvis han tør!

Theo Jørgensen er en snu ræv, og han har fundet en – synes han selv -fed fidus, som i al sin enkelthed går ud på at indgå last longer bets mod Alexander ’AlexKP’ Petersen. Se blot, hvad han skrev sit seneste blogindlæg på eb.dk/poker:

”Til EPT’er og lignende turneringer er der flere, der har last longer bets imod hinanden. Det gælder, som navnet også indikerer, bare om at blive slået ud sidst. Der har jeg efter fem års lobbyarbejde fået fat i den fyr, du allerhelst vil have last longer bets imod – i hele verden. Jeg har godt nok hørt rygter om en gut i Macau, der skulle være bedre til at ryge hurtigt ud, men indtil jeg har set det med selvsyn, så foretrækker jeg at vædde mod en fyr, som vi kan anonymisere ved at kalde Aksel. Gutten er forsvarende i verdensmester i at ryge først ud, og tror for eksempel, at der er bonus, hvis han kan fem-bette en gut ud af potten med K5 off.”

Nu er ’AlexKP’ imidlertid videre til dag to i EPT Madrid med 113.500 chips, hvilket betyder han indtager femtepladsen i den samlede stilling. Men selvom der ikke i denne omgang er blevet indgået et last longer-bet de to imellem, så er Theo Jørgensen frisk, hvis han selv formår at klare sig videre til dag 2. Det på trods af ’AlexKP’s store stack – ja, faktisk ser Theo Jørgensen sig selv som favorit, hvis blot han klarer sig videre med over 8.000 chips.

”Svært, når vi ikke har samme dag, men hvis jeg bare kommer videre til i morgen med over 8.000 har vi den, hvis han tør. Imellem 5-7.000 er den lige. Hvis jeg har over 8.000 er jeg vel favorit. Over 15.000 i stakken skal han ha odds,” siger Theo Jørgensen til Slowplay.dk.