Lederer: Lindgren fik fire millioner dollars – skulle have lånt to

3. afsnit af The Lederer Files mangler stadigvæk at blive kigget grundigt igennem, men nu er 6’eren under bæltet, og det er helt utrolige ting, som Howard Lederer fortæller i dette sjette afsnit.

Hvis det er sandt, hvad Howard Lederer fortæller i afsnit 6, er historien om Full Tilt Pokers kollaps en usædvanlig grim og rodet affære, hvor rigtigt mange mennesker tager sig utroligt uheldigt ud.

Det handler først og fremmest om de fuldstændig vanvittige lån, som Full Tilt Poker har udskrevet til deres spillere.

Og Erick Lindgren må være den, der løber med overskrifterne. Erick Lindgren fik lov til at låne $2 millioner af Full Tilt Poker – sanktioneret af Chris Ferguson. Men undervejs i den meget komplicerede sag at låne en spiller penge er det åbenbart gået galt, så Erick Lindgren har modtaget det enorme beløb hele to gange. Ifølge Howard Lederer anerkendte Lindgren, at han modtog fire millioner dollars i stedet for to millioner, og ved flere lejligheder gav han udtryk for, at han ville betale pengene tilbage. Overfor Lederer selv sagde han, at han ville overføre pengene lige så snart, han modtog transfer-informationerne. Howard Lederer siger, at han sendte informationerne samme aften, og at han siden da har ringet og sms’et et utal af gange. Kun en gang fik han et svar:

“On the way to a movie. Call you later.”

David Oppenheim havde også et udstående med Full Tilt, men iføgle Lederer mente Oppenheimer, at selskabets tal var cirka $100.000 forkert. Til den påstand svarede Lederer ‘ok, så betal, hvad du selv mener, at du skylder’. Intet skete. Også Ivey skyldte mange penge. Mike Matusow, der også er blevet nævnt tidligere, bliver ikke nævnt.

Til gengæld skulle Chris Ferguson i alt have afleveret $14 millioner til selskabet, hvoraf de $9.000.000 angiveligt var et slags afkast, der var blevet udbetalt løbende – hvilket vel også fortæller lidt om hvad det er for slags penge, der løbende er blevet trukket ud af Full Tilt Poker.

Det er faktisk rystende at høre – se del 6 lige her