The Grinder: – Hvorfor lavede jeg det spil? Hvem ville nogensinde lave et sådan spil?

Michael ‘The Grinder’ Mizrachi har slået sit navn fast for så længe siden, at man efterhånden betragter som en af de garvede. Og resultaterne fortæller samme historie: To gange vinder af $50.000 WSOP Player’s Championships og det tilhørende Chip Reese-trofæ, endnu et bracelet, et finalebord i WSOP Main Event, og turneringsgevinster for $14.330.000. Garvet – bestemt. Men han er kun 31 år.

Pokerplayer.co.uk har lavet et spændende interview med Michael Mizrachi, der siden sommerens triumf i Player’s Championships har fortsat sin fremragende form med gode resultater og dybe runs i store turneringer. Michael Mizrachi behersker naturligvis alle spil mesterligt, men i interviewet giver han stærkt udtryk for, at han er og bliver en ‘feel-player’. En spiller, der spiller på instinktet. På indskydelser.

Og endda nogle gange i en sådan grad, at han ikke selv kan forklare, hvad han har gang i.

“Jeg var chipleader i WSOPE Main Event, men jeg har en crazy style, hvor jeg kan få alle chipsene eller gå bust. Jeg tog en masse chancer, spillede mange hænder, og det gik ikke min vej. Min stil er uforklarlig, og det er ikke en, som folk har set før. Jeg gør mange skøre ting, der opstår ud af min kreative fantasi. Nogle gange kan jeg ikke engang forstå mig selv. Jeg siger til mig selv. Hvorfor lavede jeg det spil? Hvem ville nogensinde lave et sådan spil?,” siger Michael Mizrachi.

Læs også: The Grinder – eksklusivt: Jeg har gjort noget enestående!

The Grinders utrolige resultater er ikke noget, han har læst sig til. Ret så langt fra.

“Jeg har aldrig læst den slags bøger. Jeg har lært af mine fejl. Og jeg har lært af andres fejl. Det er nok faktisk den bedste måde at lære noget på,” siger Michal Mizrachi til Pokerplayer.co.uk.