TCOOPs åbningsevent oversvømmes med spillere

Når Turbo Championship of Online Poker – bedre kendt som TCOOP – starter i dag kl. 18:00 dansk tid, sker det med et $27 6-max event, som i skrivende stund er ved at svømme over med registrerede spillere.

Der er $750.000 guaranteed i præmiepuljen, og det har fået spillerne på PokerStars ud af hullerne. I skrivende stund er op mod 12.000 spillere registreret til at spille turneringen, og det tal forventes at stige betydeligt efterhånden som vi nærmer os kick off.

Der kører masser af satellitter til de 50 TCOOP-turneringer på PokerStars, så der er gode muligheder for at vinde sæder til billige penge eller købe sig direkte ind, hvor det for alvor gælder.

De to største events i årets TCOOP-serie er henholdsvis $700 Main Event, som har en garanteret præmiepulje på $2.000.000, og selvfølgelig $2100 HighRoller eventet med $1.000.000 garanteret – begge spilles d. 27 januar.

Programmet byder dog på turneringer i alverdens prisklasser, og du kan finde hele programmet her på PokerStars.dk.

 

AlexKP klar til at gentage TCOOP succes

Alexander “AlexKP” Petersen er en mand som tidligere har haft god succes i netop TCOOP-serien på PokerStars. De største resultater lavede “KP” sidste år, da det lykkedes ham at vinde TCOOP #37 – et $55 PLO event – foran 1421 andre spillere. Derudover blev han 2’er i HighRoller eventet, hvor kun raketterne kunne få “KP” ned med nakken Heads Up.

Tilsammen gav de to turneringer lige under $240.000, og mon ikke “KP” søger at gentage successen i år.

Læs også: “Vil du stakes til TCOOP – AlexKP er din mand”

Her får Icallany skovlen under AlexKP i TCOOPs 2012 HighRoller event