Stake Greg Raymer

Det er sjældent, at man kan stake en tidligere verdensmester, men nu byder muligheden sig. Greg “Fossilman” Raymer har nemlig sat en $105.000 staking-pakke til salg på youstake.com.

Verdensmesteren anno 2004 har ellers i de forgangne år renset Heartland Poker Tour godt og grundigt med fire sejre til følge, og som han selv påpeger i sit opslag på hjemmesiden, så er det ikke fordi resultaterne har været ham imod, at han nu søger stakere. Rent faktisk er det udelukkende for hans kones skyld.

“Eftersom jeg ikke længere har en garanteret indkomst, så er min kone blevet mere nervøs med henhold til poker. Selvom jeg i 23 år i træk har lavet overskud i både turneringer og cashgames, så er hun ikke pokerspiller og er derfor bange for, at jeg vil begynde at tabe. Uden en fast løn til at dække eventuelle tab, så bliver hun nervøs,” skriver Raymer på hjemmesiden og fortsætter:

“Så for at gøre hende glad, har jeg valgt at sælge en stor del af min bankroll og dermed minimere min risiko (og mit eventuelle overskud, men prøv lige at forklare hende det, lol). Selvom dette tiltag koster mig EV, så er det, det hele værd, da det resulterer i ægteskabs-EV. En glad kone, godt liv.”

Raymer skriver endvidere, at han regner med at spille omkring 75-100 turneringer og 2-3 cashgame sessions. Naturligvis spiller han fulgt program under sommerens World Series of Poker.

I øjeblikket har Raymer solgt lidt over 50 % af pakken.