Spillerne strømmer til PokerStars på trods af strejke

Når kattene er ude, så leger musene på bordet.

Det lader til, at PokerStars nyder godt af at over 1.500 regulars i øjeblikket er i gang med en tre dages lang strejke for at udtrykke deres utilfredshed med de forestående VIP-ændringer. I hvert fald peaker antallet af besøgende på sitets cashgameborde lige nu med 28.647, hvilket er et højeste antal siden 17. november. Og så skal det endda tilføjes, at PokerStars normalt har flest kunder i butikken ved 24.30-tiden, dansk tid.

Dani “Ansky” Stern prøvede ellers i går at appellere til folks samvittighed og opfordrede dem til ikke at udnytte, at nogle af sitets bedste, faste spillere ikke ville være at finde ved bordene.

“Vi opfordrer alle som holder af poker – hobbyspiller eller professionel -til at vise deres støtte. Vi opfordrer især dem som spiller meget om at gøre det. Vi beder jer om ikke at spille én eneste pokerhånd på PokerStars i løbet af de 72 timer. Det siger sig selv, at spillene sandsynligvis er blødere i løbet af de dage, men vi håber, at du kan modstå fristelsen til at spille på grund af dette. Jeg er virkelig overbevist om, at de varslede ændringer vil have frygtelige konsekvenser for online-pokeren,” udtalte han i går.

Det høje antal spillere på PokerStars i dag, kan dog også skyldes, at sitet netop har sat en Christmas Festival i gang.

At strejken har en effekt kan dog tydeligt aflæses på highstakesbordene, hvor kun to spillere – Alexandre ‘BiatchPeople’ Luneau og ‘Crazy Elior’ – sidder og hakker i en omgang FLO8 $300/$600.