Slowplay gav bagslag for Lihn på TCOOP-finalebord

Endnu en dag i TCOOP-serien, endnu et dansk finalebord. Desværre kunne det i denne ombæring kun blive til en niendeplads og $2.472, da Morten Lihn Christensen i går aftes spillede sig frem til afgørelsen i Event #29 $215 NL Hold’em (Shootout, Super-Knockout).

I den afgørende hånd åbnede den danske WPT Wien-vinder fra tidlig position med:

To spillere kaldte, og det var tid til at se et flop:

Umiddelbart et godt flop, som gav toppar-topkicker til Morten Lihn Christensen. I situationen valgte han dog en snu variant med et check-call på floppet, mens den ene af modstanderne ikke skulle nyde noget af at se et turn-kort. De var derfor to mand tilbage i hånden, da turn-kortet faldt:

Igen vurderede Morten Lihn Christensen, at check-call var den rigtige løsning.

River:

Med 4.035 chips i potten checkede Morten Lihn Christensen en sidste gang. På daværende tidspunkt lå der 4.035 chips i potten og den danske turneringshaj sad med 2.700 tilbage i sin stack. De blev sendt til midten, da ‘idvalentina’ satte ham all in med et bet på 2.880.

Morten Lihn Christensen, men måtte desværre konstatere, at hans rumænske modstander havde turnet nøddefarven med:

Udover de $2.472 for niendepladsen kunne Morten Lihn Christensen dog også trøste sig med en bonus for at have slået fem modstandere ud på vej mod finalebordet. På den konto scorede han $1.957.