Sjællandsmesterskabet: Høj stemning og 11 mand videre

Lad det være sagt med det samme, det lykkedes ikke undertegnede at spille sig iblandt de 11 spillere, der gik videre til finaledagen ved årets Sjællandsmesterskaber i poker. Dertil er Riverclub ganske enkelt for rigged.

Jeg kan give et eksempel. Efter dagens tre første hænder er der ved bordet vist esser op to gange. Tilfældigt? Det tror jeg ikke. Lad mig give nogle andre eksempler: Da jeg har damer og reraiser, falder der to esser på boardet og modstanderen rammer trips med sin es-syv. Og sandelig om ikke også mine esser ramler ind i et set i treere. Tilfældigt? Overhovedet ikke!


To slemme skurke: Banditten til venstre knækkede mine damer, Sønderjyden til højre mine esser! 

Nu tænker du sikkert, at når man både har fået knækket damer og esser, så må man da være ude af turneringen, men næh nej, undertegnede fik vist en omgang poker, som de ikke er vant til på de kanter. Først da et set i firere taber til et overset og de resterende chips efterfølgende bliver sendt ind med es-konge og taber en trevejs all in imod es-knægt og konge-ti (fnys!) var det slut. Tilbage står det faktum, at Riverclub er ligeså rigged som onlinepoker, men hvordan de gør, har jeg endnu ikke luret. Men jeg skal nok finde ud af det om det så bliver min sidste journalistiske gerning.


Slut prut finale! Es-konge taber til konge-ti 


Jep, den er god nok! Du har lige vundet en all in med konge-ti. Well played, sir. Well played!

 

Hvis man ser bort fra undertegnedes uretfærdige exit fra turneringen, så må arrangementet betegnes som en enorm succes. På dagen var der 63 spillere og Sjællandsmesterskaberne oppebærer i alt et felt på 357 spillere. Det gør Sjællandsmesterskaberne til den største turnering i danmarkshistorien udenfor kasino-regi.

Derudover syntes spillerne ikke at bide synderligt mærke i, at turneringen var rigged, hvorfor det hele blev afviklet i en hyggelig stemning, hvor der både var tid og plads til at diskutere hænder og fortælle historier fra de varme lande. Akkurat som en pokerturnering skal være.

11 spillere kan nu se frem til afgørelsens stund på søndag. Bedst ser det ud for Phillip Hansen, der med 20.520 er chipleader, men ikke langt bagefter ham kan også Markus Bak-Hansen godte sig over 17.335 chips. Det synes desværre utopisk, at pnn.dk bliver repræsenteret på finalebordet, da eneste skud tilbage i bøssen er Jens Mogensen, som – let’s face it – knapt kan holde på kortene. Selv om han spiller poker som en ko står på hænder, så er han dog en rigtig flink fyr, så jeg vil bede jer, der kommer til at sidde til bords med ham på onsdag, om at være søde imod ham og måske forklare ham de mest grundlæggende regler.

Chipcounts:

Phillip Hansen 20.520
Markus Bak-Hansen 17.335
Michael Husen 15.265
Steen Zoega 14.730
Brian Tingleff 13.230
Nikolaj Nielsen 12.650
Johan Kjærgaard 8.430
Jonas Bang-Sørensen 8.320
Søren Petersen 5.750
Frederik Holse 5.205
Peter Bilde 4.585


Markus Bak-Hansen, der sluttede som nummer to på dagen tæller sine chips op.