Sexton: Stu Ungar ville have været verdens suverænt bedste i dag

Mike Sexton har været med fra pokerens spæde begyndelse, og kan derfor også hive en historie eller to frem ved festlige lejligheder.

PartyPoker har lavet en række video-indslag, hvor de giver Sexton lov til at lade munden køre i frihjul, og det er det såmænd kommet en rigtig god omgang fjernsyn ud af. I rækken af tv-klip kommer han blandt andet ind på karrierens værste bad beat, hans første tur til Las Vegas, sit første WSOP, og hvordan han i det hele taget begyndte med at spille poker.

I går blev endnu et klip frigivet på youtube, og her fortæller bracelet-vinderen en vild historie om legendariske Stu Ungar.

“Han var pokerens svar på BobbyFischer. Hvis han levet i dag, så er jeg overbevist om, at han ikke blot ville være den største pokerstjerne, han ville også være så meget bedre end alle andre, at det ikke ville være sjovt. Det er jeg fuldt ud overbevist om. Folk spørger mig: “Hvad gjorde ham så speciel?”, og jeg svarer: Han havde en IQ som et geni og han havde en fotografisk hukommelse.”

Og for at give et eksempel på begge dele, fortæller Mike Sexton en historie om et propbet, hvor Stu Ungar scorede $10.000 på at tælle kort.

Du kan se klippet her: