Seiver: – Isildur1 gjorde ting som ingen havde set før

Scott ‘mastrblastr’ Seiver startede 2013 fornemt ud med at tage sig af den $100.000 dyre PCA Super High Roller Championship. En sejr, der sendte $2.003.480 ind på den 27-årige amerikaners bankbog.

Dermed fik Seiver mere end rettet op på en knap så prangede start på onlineåret, hvor han havde ageret offer for Viktor ‘Isildur1’ Bloms vilde run på highstakesbordene – blandt andet tabte han $392.000 i en enkelt session mod supersvenskeren. Og netop ‘Isildur1’ kommer Seiver ind på i et dugfrisk interview til trackingsitet Highstakesdb.com.

For selvom han gerne byder svenskeren op til dans på 2-7 Triple Draw-bordene, så skulle han ikke nyde noget, da den dengang anonyme ‘Isildur1′ dukkede op på Full Tilt Poker i 2009.

“Helt ærligt, så spillede jeg stort set ikke imod ham i NL Hold’em for ifølge min mening, så er han han en af de bedste overhovedet. Da han første gang kom ind på scenen, så gjorde han ting som andre aldrig havde tænkt over før, og det gav ham en masse action fordi det så virkelig anerledes ud. Han er ekstremt svær at spille imod. Du bliver nødt til at lave en gameplan og holde fast i den, hvis du skal slå ham. Du kan ikke lade ham trække dig ind i det spil, han ønsker at spille.”

Scott Seiver har altså stor respekt for Viktor ‘Isildur1’ Blom, men adspurgt om, hvem der er den hårdeste modstander han har mødt, så falder valget alligevel på sidste års største onlinevinder, Ben ‘Sauce123’ Sulsky.

“Han har en helt anden tilgang til spillet, end nogen anden jeg har spillet mod før. Han er så well-balanced, at han kan have nuts på hvilket som helst street i hvilken som helst hånd, og det er altså utroligt svært at spille imod.”

Du kan læse hele interviewet på Highstakesdb.com her.