SCOOP får Players Choice Event: – Hvad vil du spille?

PokerStars’ populære Spring Championship of Online Poker (bedre kendt som SCOOP) venter ikke så langt ude i kalenderen, og PokerStars har været i gang med at strikke et SCOOP-program sammen til 2016 udgaven. Her har verdens største pokerrum for første gang nogensinde besluttet at introducere et Players Choice Event.

Hvilken form for poker der skal spilles i SCOOP Event #15 er således op til dig – og PokerStars’ millioner af kunder – for det afgøres nemlig via en afstemning hos PokerStars. Nomineringerne kan indsendes indtil d. 4. marts, og herefter stemmes der frem til d. 7. marts. Læs mere om det herunder eller hos PokerStars.dk.

Nomineringer til SCOOP Players Choice Event

For at stemme skal du sende en email til scoop@pokerstars.com med emnet “EVENT 15 – FORMAT”.

I selve emailens tekst skriver du hvilken type turnering, du gerne vil nominere til afstemningen. Alle turneringer skal være NL Hold’em-varianten, men om det skal være Turbo, Zoom, Knockout, Heads Up osv. er op til dig. Du udfylder emailen med hvilket format du foretrækker i Event #15 i rækkefølge efter stakes (Low, Medium og High).

Et eksempel på en nominerings-email kunne se således ud:

  • Low: 6 max turbo
  • Medium: Heads Up Normal
  • High: Full Ring Big Ante

Alle nomineringer sorteres manuelt, så PokerStars opfordrer til at være direkte i sproget og liste dine tre valg med tydelighed.

Nominerings perioden lukkes d. 4. marts kl. 16.00 dansk tid, hvorefter der skal stemmes i SCOOP-lobbyen hos PokerStars.

Sådan stemmer du på Players Choice Eventet

Når nomineringerne er sorteret, vil PokerStars hurtigst muligt sætte “Voting Tournaments” op i SCOOP-lobbyen, hvor der kan stemmes på de tre top-nominerede på hvert stake. Du har altså én stemme til hvert stake og tre forskellige nomineringer at stemme på hvert stakes-niveau.

Spørgsmålet er blot, hvilke varianter PokerStars-spillerne nominerer flest gange til afstemningen. SCOOP har fået sit første Players Choice Event nogensinde, og hvad der skal spilles i Event #15, må tiden vise.

Afstemningen slutter mandag d. 7. marts kl. 18.00 dansk tid, hvor de “Voting Tournaments” med flest stemmer vil blive indlemmet i SCOOP-programmet.

Bemærk: Det koster et lille gebyr at stemme, men disse penge får du tilbage, så snart afstemningen er slut. Dette er blot for at sikre, at det er aktive spillere som stemmer.

Opret konto hos PokerStars.dk >>

 

pokerstars_logo_top