Sådan sikrer du dig 20 free spins hver dag resten af 2018

Der findes ikke mange ting, der er bedre end at læne sig tilbage i sofaen og jagte jackpotten på en sjov spillemaskine. Den der følelse af at kunne lægge benene op efter en lang dag er nærmest ikke til at slå. Der er dog én måde at gøre den endnu bedre på; ved at spille for gratis spins. Netop dette kan man nu sikre sig i resten af 2018 hos NordicBet, der hver fredag trækker lod om et års forbrug af free spins blandt danske spillere.

 

Vind daglige free spins her

 

Sådan vinder du

Kun spillere med en konto hos NordicBet kan deltage i konkurrencen. Har man ikke en konto allerede, er der dog ingen grund til bekymring. Man kan nemlig sagtens nå at oprette en konto og deltage i konkurrencen. Hvis man opretter sig netop nu, kan man derudover få op til 1.000 kroner i velkomstbonus. NordicBet fordobler simpelthen alle ny kunders første indskud, hvilket sikrer en god start i jagten på jackpotten. Tryk på et af de orange links på denne side og bliv taget direkte til kampagnesiden, hvor du kan oprette en konto og tilmelde dig kampagnen.

Læs de mange gode grunde til at oprette sig hos NordicBet her.

Når man har sin konto klar, skal man som sagt tilmelde sig kampagnen. Dette kan man altså gøre via et af de orange links på denne siden. Herefter skal man spille for mindst 100 kroner på automaten Cosmic Eclipse, der er eksklusiv hos NordicBet. Dette skal man gøre enten torsdag fredag, hvorefter man får et lod til præmielodtrækningen. Jo mere man spiller, jo større chance har man for at vinde. Der bliver fundet to vindere hver fredag resten af året, så man er bestemt ikke uden chancer.

Opret konto hos NordicBet her

 

Kampagnens regler og vilkår

For at deltage i kampagnen skal man være bosat i Danmark. Derudover skal man som beskrevet spille mindst 100 kroner på Cosmic Eclipse mellem torsdag og fredag før lodtrækningen.

De daglige free spins gives til udvalgte NetEnt videoautomater indtil den 31. december 2018. Man kan højst vinde én gang i løbet af kampagnen. Er man så heldig at vinde de daglige free spins, skal eventuelle gevinster omsættes 35 gange indenfor 60 dage før, de kan udbetales.

Det fulde regelsæt kan læses på NordicBets kampagneside.

 

Tilmeld dig kampagnen her