Et løfte for fremtiden

Jeg er utroligt glad for at byde dig velkommen på www.pnn.dk. Jeg håber, at det meget snart går hen og bliver din foretrukne hjemmeside i forhold til pokernyheder – både de internationale og de lokale – flotte billeder, grundigt bearbejdede featurehistorier, web-tv, live-events og masser af fede konkurrencer med endnu flere fede præmier.

Slowplay er Sune Holsts og mit projekt, og ideen startede allerede, da ACE gik konkurs i foråret 2010. Jeg startede som journalist på Pokermagasinet ACE i 2006, og blev senere chefredaktør, og Sune Holst kom ombord i 2008. Vi er begge uddannede journalister, og vi brænder for både god journalistik og poker. Vi har begge arbejdet med poker og medier siden 2004, og vi glæder os som små børn til endelig at have vores eget site, hvor vi helt selv bestemmer, hvordan geden skal barberes. Det er i den grad på tide.

Vi vil (også) meget gerne fortælle om Gus Hansen og Phil Ivey – især når vi har historierne først – men jeg lover nu og her, at vi aldrig bliver dem, der dag efter dag sidder og scanner udenlandske sites bare for at genfortælle allerede fortalte historier. Vi mener, at poker er meget, meget mere end store navne og store penge:

Poker er sport. Store begivenheder, der skal dækkes tæt. Hvordan klarer danskerne sig? Hvem fører? Hvem ryger af i svinget? Hvem vinder? Hvem taber? Hvordan og hvorfor?

Poker er bredde. Mange danske pokerklubber kæmper i dag en kamp for at få det hele til at løbe rundt. Lovgivningen er tung og træg, men faktum er, at tusindvis af danskere elsker at mødes for at spille en turnering til en hund eller tre. Jeg mener, at klubberne har fortjent bedre og mere fleksible regler. Det ville hjælpe hvis klubberne ikke skulle modtage spillernes indskud allerede dagen før, for pokerspillere er ikke ligefrem det mest organiserede folkefærd i verden. ‘I morgen’ er som oftest et totalt uoverskueligt begreb – ‘i dag’ er meget bedre.

Poker er skæbner. Vi elsker at høre (og fortælle) om de mange skæve eksistenser, der findes i pokerens skøre verden. Vi sluger de personlige historier, vi elsker livesjufternes gamle røverskrøner fra dengang dronterne byggede reder på landjorden, og vi jubler, når de unge, storskrydende onlinelømler sprænger alle kendte skalaer for selvtillid.

Vi vil fortælle om det hele. Vi vil underholde og vi vil være uforudsigelige. Vi vil være først, men vi vil også tage tiden til den store, grundige featureartikel, der kun kan komme i stand, når man mødes med kilderne face to face.

Jeg lover hermed:

At vi så vidt som overhovedet muligt vil lave vores egne historier med vores egne billeder om stjernerne, om bredden i form af de danske pokerklubber og poker i de lokale miljøer i det hele taget, om vinderne, om taberne og om alle de fantastiske mennesker, der findes i og omkring pokerens skøre verden.

Hvis jeg holder det løfte, bliver du så ikke hængende her på pnn.dk?