Rædselsår i vente for Gus? Kun Laliberté har tabt mere

Der er blevet stille om Gus Hansen efter hans kamikaze-togt for fem dage siden på Full Tilt Poker, hvor han tabte $1,5 millioner i løbet af 27 timers online poker.

Læs også: Gus Hansen: Det var en seriøs nedsmeltning

Kaptajnen for det nye Full Tilt Poker skrev sin sidste tweet den 18. november:

“A new day +40K playing a lot smaller than usual – still a lot of catching up to do, considering my huge 1.5M loss.”

Siden da – ikke en lyd. Og kun relativt små udsving i forhold til resultaterne. I løbet af de sidste 48 timer står Gus Hansen noteret for et ‘lille’ tab på $28.500 på highstakesdb.com.

Vi skriver meget snart december og 2012 begynder at ligne en sand online-katastrofe for Gus Hansen. På PokerStars har under nicket ‘broksi’ tabt  $1.093.446 og han har siden Full Tilt Pokers genåbning sat hele $2.070.064 derinde. Det giver følgende grumme resultat: $3.163.510.

Vi krydser fingre for, at Gus får vendt skuden, at han er glad og tilfreds med det hele, så vi kan få flere legendariske tiltag fra hans side – for eksempel endnu et hestevæddeløb til VM i poker 2013.

Læs også: Gus’ vinderhest manglede $10.000: Hvor fanden er pengene?

Gus Hansens minus trumfes i skrivende stund kun af cirkusdirektør Guy Laliberté, der under nicket Zypherin især har muntret sig med highstakes PLO-hajerne på PokerStars. $3.552.742 har milliardæren betalt i lærepenge i 2012.

Mon ikke også han finder vej til Full Tilt Poker i løbet af en overskuelig fremtid?

Årets største tabere – so far: