Premiere i morgen: Pokermagasinet ruller igen

Mens Pokermagasinet har ligget stille har Dan Rachlin stået model til lidt af hvert som discjockey i den glade julefrokosttid (SPCHIL NU NOGET MED KENT, FOR FAEN!) og guderne må vide, hvad Steen OG har brugt sin tid på. Noget med tatoveringer og overskæg – måske endda et tatoveret overskæg – ville være et fint bud.

Uanset hvad: I morgen går det igen løs med Pokermagasinet. Dan og Steen er tilbage, og sæsonens første gæst er Morten Erlandsen.

“Vi har haft besøg af Morten flere gange før, og han er altid superinteressant og hyggelig at have i studiet. Det glæder vi os til. Derudover har vi lavet et superspændende interview med Allan Bække, mens vi har haft pause. Allan Bække vil desuden også være manden, der hjælper os med nogle spændende håndanalyser,” fortæller Steen OG til PNN.dk.

Læs også: Vallø: Vi startede med at spille om 300 kroner – jeg endte med at vinde hans lejlighed plus 84.000

Pokermagasinet vil skyde og sende 13 udsendelser op til sommerferien og 13 udsendelser på den anden side af sommerferien. I sidste sæson af Pokermagasinet satte de to værter niveauet højt med gæster som blandt andre Peter Eastgate og Martin Vallø og glimrende interviews med blandt andre Lars Bønding og Tony G.

Steen OG anerkender, at der er noget at leve op til.

“Vi lavede nogle supergode programmer undervejs, det er helt sikkert. Det vil vi selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at leve op til. Jeg tror, at vi allerede i morgen får et rigtigt godt program, og vi glæder os i hvert fald til at komme i gang igen,” siger Steen OG.

Læs også: Eastgate i Pokermagasinet: Det er utænkeligt at jeg igen bliver fuldtids-pro