PokerStars stormer ind som største pokersite i New Jersey

Selv om PartyPoker og WSOP/888 “længe” har været online i New Jersey, kunne de ikke bruge forspringet til meget, da verdens største pokersite fik licens i staten.

PokerStars gik live i New Jersey med en full launch af deres ringfenced PokerStarsNJ-software d. 21. marts, og allerede efter bare et døgn, har PokerStars nu overhalet de eksisterende konkurrenter i det legaliserede pokermarked i staten målt på antallet af spillere i peak hours.

Det er trackingsitet Pokerscout.com som fører trafik-statistik over online pokersites, og her fremgår det, at PokerStars i det seneste døgn peakede i 418 spillere, mens WSOP/888 peakede i 343 og Party Borgata i 254 spillere.

Gennemsnitligt har WSOP/888 stadig flere spillere online end PokerStarsNJ i løbet af et døgn, men det skyldes først og fremmest, at PokerStarsNJ først launchede i en soft-version, hvor der var et loft på 500 spillere på sitet.

Nu hvor loftet er væk og dørene står på fuld gab for pokerspillere i staten New Jersey, forventes PokerStarsNJ – og antallet af spillere – at vokse med lynets hast i de kommende måneder.

Som du kan se i videoen herunder har PokerStars hevet en gammel poker boom-ekspert til New Jersey i forsøget på at promovere muligheden for igen at spille online hos verdens bedste pokersite i staten.