PokerStars og Lyon indgår sponsoraftale

PokerStars er verdens største pokersite, og Olympique Lyon er et af de allerstørste hold i fransk fodbold. Det kan derfor synes som et perfekt match, at PokerStars nu har valgt at indgå en sponsoraftale med de mangfoldige franske mestre fra Lyon.

Som alle sponsoraftaler på dette niveau er der naturligvis en del penge involveret i den nye aftale, men hvor mange penge præcist er ikke offentliggjort.

Hvad der derimod er offentliggjort er, at den nye aftale vil betyde at Lyons fans – i hvert fald dem der interesserer sig for poker – også vil få gavn af aftalen.

I første omgang vil klubbens fans nemlig kunne spille med i specielle turneringer på PokerStars.fr (et lukket fransk netværk, red.), hvor det vil være muligt at vinde VIP-billetter til klubbens kampe, møder med spillerne og souvenirs.

PokerStars får til gengæld lov at annoncere på Lyons hjemmeside og klubbens officielle TV-kanal, samt til hjemmekampene på klubbens stadion – Stade de Gerland.

Mark Stuart, en talsmand fra PokerStars, fortæller at dette kun er begyndelsen på det nye samarbejde, og at der i løbet af sæsonen vil komme flere aktiviteter i spil med udgangspunkt i samarbejdet mellem PokerStars og Olympique Lyon.

Læs også: Ronaldo kan skabe poker boom i Brasilien

 

PokerStars i sportens verden

PokerStars er ikke helt uvante med at reklamere i sportsverdenen, og har tidligere indgået sponsoraftaler med højt profilerede sportsstjerner – fx. tennis ikonet Rafael Nadal. Men også indenfor fodbold har PokerStars tidligere markeret sig – f.eks. da man i 2011 købte rettighederne til Vfl Lübecks stadionnavn, som blev omdøbt til “PokerStars.de – Stadion an der Lohmühle”.

Der er dog ingen forlydender om, at PokerStars vil ændre på navnet på Lyons hjemmebane, hvor fans af klubben igennem det seneste årti har fejret ikke færre end 7 nationale mesterskaber, og set en række store kampe i Champions League-regi.