PokerStars klar med nyt hurtig-spil i slutningen af februar

Verdens største pokersite, PokerStars, har bekræftet overfor den uafhængige nyhedsside Pokerfuse.com, at deres ’fast-moving-ring-games-product’, som går under navnet ’Zoom Poker’, er lige på trapperne. Således skulle en offentlig beta-version være tilgængelig i slutningen af februar eller i begyndelsen af marts måned.

Konceptet læner sig angiveligt op ad Full Tilt Pokers populære Rush Poker, som blev lanceret i begyndelsen af 2010. Rush Poker var en stor succes og tilgodeså de spillere som ikke har tålmodighed til at vente på en god hånd i et normalt cashgame.

Udover navnet på ’Zoom Poker’ og tidshorisonten for lanceringen, så er der dog ikke sluppet andre detaljer ud om PokerStars’ nye tiltag.

Rush Poker forsvandt fra nettet sammen med resten af Full Tilt Poker i juni sidste år. Selvom Full Tilt Poker ser ud til at blive overtaget af Groupe Bernard Tapie, og der er blevet meldt om fremgang i forhandlingerne, så ser det altså ud til, at PokerStars overhaler sine tidligere konkurrenter indenom med det nye produkt.