Slowplay.dk er gået i luften

Hvad er pnn.dk?

Den ultrakorte version: 1) Masser af daglige pokernyheder med flotte billeder – 365 dage om året, 2) en portal for alle de danske pokerklubber, der har licens til at afholde pokerturneringer, 3) et massivt fokus på klubpoker og de lokalmiljøer, der omgiver de danske pokerklubber, 4) MASSER af sjove og spændende konkurrencer med MASSER fede præmier, 5) live-dækning af både live- og onlinepoker, 6) web-tv i topkvalitet, 7) personlige blogs med bid i og 8) pokerteori for både nybegyndere og rutinerede.

Hvem er vi?

Chefredaktør Jens Mogensen, uddannet journalist fra DJH, er tidligere reporter og redaktør på Viasats tv-program Nordic Poker King (2005-2006), journalist og senere chefredaktør på Pokermagasinet ACE (2006-2010).

Webredaktør Sune Holst, uddannet journalist fra DJH, er tidligere reporter for Nordic Poker King, webredaktør for Gr8 Poker, webredaktør for Pokermagasinet ACE og journalist for Pokernyhederne.com.

Hvad vil vi?

Vi vil så vidt som overhovedet muligt lave vores egne historier med vores egne billeder om stjernerne, om bredden i form af de danske pokerklubber og poker i de lokale miljøer i det hele taget, om vinderne, om taberne og om alle de fantastiske mennesker, der findes i og omkring pokerens skøre verden.

Vi vil underholde og vi vil være uforudsigelige. Vi vil være først, men vi vil også tage os tid til den store, grundige featureartikel, der kun kan komme i stand, når man mødes med kilderne face to face. Vi vil (også) meget gerne fortælle om Gus Hansen, Phil Ivey og alle de andre stjerner fra pokerfødekædens stratosfære – især når vi har historierne først – men vi bliver aldrig dem, der dag efter dag sidder og scanner udenlandske sites bare for at genfortælle allerede fortalte historier.

Hvorfor satser vi lokalt?

Vi brænder for journalistik og poker, det er vores udgangspunkt. Vi mener, at det er på høje tid at sætte fokus på de danske pokerklubber og i det hele taget poker i lokalmiljøet. Der bliver masser af nyheder om poker i de danske lokalmiljøer, og pokerklubberne selv får direkte adgang til pnn.dk’s styresystem – helt uden journalister, salgsfolk og andre forstyrrende elementer. De kan poste nyheder, billeder, opdateringer, turneringsranglister og meget, meget mere på pnn.dk. Selvfølgelig helt gratis og uden forpligtelser. Nu og for altid.

Faktum er, at de lovlige danske pokerklubber i dag kæmper en kamp for at holde sig oven vande. Lovgivningen er meget restriktiv og ufleksibel, og den ene klub efter den anden bukker under. Der er bunkevis af fantastiske historier derude, og hvis vi kan være med til at ændre på en tung og træg lovgivning er vi toptilfredse. Og hvis vi kan hjælpe klubberne med at gøre opmærksom på sig selv og oven i købet få nogle flere medlemmer, kan vi simpelthen ikke blive mere tilfredse.

Hvorfor navnet ’Slowplay’?

I pokerens verden betyder et ’slowplay’ at spille en meget stærk hånd langsomt for at maskere håndens reelle styrke over for en eller flere modstandere. Vi mener, at vi har en meget stærk hånd, og vi håber, at vores konkurrenter vil blive taget på sengen. De trænger også til et wake up call.

For yderligere informationer:

Jens Mogensen, chefredaktør – 20 25 58 93 – jens@pnn.dk