Odd_Oddsen skaber debat i Norge – poker er på dagsordenen

Efter Ola ‘Odd_Oddsen’ Amundsgård slyngede sin udfordring ud til de norske politikere, har poker pludseligt ramt den politiske dagsorden i Norge. En enkelt politiker, Erlend Wiborg, har taget udfordingen op, men indrømmer blankt, at han ikke har mange chancer mod det norske pokergeni.

Læs også: Norsk politiker tager imod Odd Oddsens million-udfordring!

Til den norske avis Side3 forklarer Odd-Oddsen, at der naturligvis ikke skal en million den anden vej, hvis Wiborg som ventet taber, men at han dog stiller et andet krav; Poker skal på dagsordenen i Norge. Det sidste er den til en vis grad allerede kommet, da flere aviser har fortalt historien om Odd_Oddsen, hvilket har givet partierne Høyre og Fremskrittspartiet en mulighed for at fremføre deres synspunkter om en lovliggørelse af poker i Norge.

Læs også: Odd Oddsen udfordrer norske politikere: – Jeg tilbyder Heads Up freeroll om én million kroner!

På facebook er der da også mange pokerinteresserede nordmænd, som roser Ola ‘Odd_Oddsen’ Amundsgård for det modige initiativ:

Eksempelvis skriver Andreas Høivold: “Det er ikke så tit, jeg ønsker, at jeg var stortingspolitiker. GL Ola!”, som hurtigt bliver fulgt op af Thor Hansen, der skriver: “Flot tiltag af Ola. Han behøver vel ikke noget ‘GL’, Andreas, da udfaldet er givet på forhånd. Men vi kan takke ham for al den opmærksomhed, som pokeren får. Tak Ola – hold fast!”

Høivold  er da heller ikke sen til at kaste noget respekt efter Ola Amundsgård: “For at være helt ærlig, Thor, så tror jeg også, at udfaldet havde været givet mod mig. Ola er den norske Omaha-spiller, som jeg har mest respekt for”, fortæller Andreas Høivold.

Her på PNN.dk følger vi naturligvis udviklingen i den norske debat, hvor vi forhåbentligt kan glæde os til Omaha-dysten, eller måske Omaha-nedslagtningen: Odd_Oddsen vs. Erlend Wiborg.