Nyt pokerspil ser dagens lys i 2013

Mange nyder at spille poker for sjov. Ingen penge på spil, kun glæden ved at vinde spillet driver værket. Flere hundrede millioner spillere har f.eks. oprettet en konto hos Zynga Poker på Facebook, hvor spillerne kæmper om virtuelle penge uden reel værdi.

Det er måske en god kravlegård for spillerne under 18 år, som gerne vil spille No Limit Texas Hold’em, inden de får mulighed for at spille deres børneopsparing op i en Isildur-bankroll eller ned i et stort flot nul.

Uanset hvad motivet er, for at man spiller poker for playmoney på computeren, synes Microsoft Studios at have øjnet muligheden for at tjene en dollar eller to på det.

I løbet af foråret lancerer Microsoft nemlig et nyt videospil med navnet: World Series of Poker: Full House Pro til Xbob 360 og PC. Det er en videreudvikling af det tidligere Xbox spil “Full House Poker”.

Poker spillerne kan bygge deres bankroll ved at konkurrere med modstandere fra hele verden, og gøre oplevelsen mere personlig med smart tilbehør til deres eget avatar. Derudover kan man lære at lave chiptricks og spille på “real-world” casinoer.

 

Garanterer en autentisk poker-oplevelse

Som spillets titel indikerer, er det officielle WSOP brand med ind over denne udgivelse, og Microsoft lover en autentisk oplevelse af at spille med i et rigtigt WSOP live event, hvilket skulle give den mest realistiske pokeroplevelse overhovedet mulig på TV og computerskærmen.

Det er iøvrigt de populære ESPN-kommentatorer Lon McEachern og Norman Chad, der kommenterer pokerhænderne i World Series of Poker: Full House Pro-spillet.

Se traileren til spillet her: