Norsk ski-legende udfordrer pro’erne på $50/$100

Casper Toft slog på vej mod sin tredjeplads i SCOOP Event #2 spilleren ‘NorthugJr’ ud på en syvendeplads.

Det interessante i det her tilfælde er, at bag nicket gemmer sig en af Norges største sportsstjerner, Petter Northug, som ikke blot er verdens bedste cross country-skiløber i øjeblikket, men også regnes for at være den bedste igennem tiderne.

Den norske ski-legende fulgte op på sin syvendeplads til $60.617 ved dagen efter at vinde en $100-turnering til lidt over $16.000, og så mente han åbenbart at han havde penge nok til at at angribe de største cashgame-takster på PokerStars.

I forgårs hoppede ‘NorthugJr’ nemlig direkte ind på fire PLO $50/$100-borde og bød blandt andre sidste års største onlinevinder, Ben ‘Sauce1234′ Sulsky op til dans. Nordmanden slap dog nådigt fra mødet med nogle af verdens bedste pokerspillere og endte faktisk sin session med et lille plus på knap $3.000.

Petter Northugs lyst til at udfordre pokereliten fremkalder dog kun hovedrysten hos den svenske pro’ Simon ‘Dybban’ Lindell, der til Aftonbladet.se udtaler:

“Det er rigtig sygt. $50/$100 er niveauet for super-profferne. Og at han gør det med fire borde samtidig, er næsten bizart.”