NBC HU Challenge: Ivey og Isildur1 kan ramle sammen i kvartfinalen

NBC Heads Up Championship er tilbage efter at have taget en enkelt pause i 2012. Turneringen sættes i gang i aften, og efter nattens lodtrækning står det nu klart, hvem der skal møde hvem.

Første runde byder på en række storopgør, hvilket dog ikke er overraskende, deltagerfeltet taget i betragtning. Det bliver et rigtigt publikumsopgør, når Mike Sexton ramler sammen med Phil Hellmuth Junior, ligesom der nok også er folk på railen, når Phil Ivey skal spille imod Phil ‘The Unabomber’ Laak.

Hvis alt går, som man kan håbe, så er der en drømmekvartfinale i sigte den 26. januar, hvis både Viktor ‘Isildur1’ Blom og Phil Ivey lever op til deres favoritværdigheder.

Marchese alligevel med
Tom ‘kingofcards’ Marchese, der egentlig ikke var indbudt til invitationsturneringen, er i kraft af et afbud kommet med på falderebet, og skal i første runde møde Doyle Brunson. Hvis han overvinder den hurdle, så venter enten Tom ‘durrrr’ Dwan eller Erik Seidel. Tak, for kaffe.

NBC Nationial Heads Up Poker Championship blev spillet første gang i 2005. Sidste år blev turneringen sprunget over på grund af udviklingen i forbindelse med Black Friday. Annie Duke, Phil Hellmuth, Ted Forrest, Paul Wasicka, Huck Seed, Erik Seidel og Chris ‘Jesus’ Ferguson har tidligere vundet turneringen.