MrSmits: – Bedste måned nogensinde

Det skulle vise sig at blive en beslutning af de bedre, da Daniel Smits Bertelsen i går aftes lod kæresten være alene om at se Borgen på DR1.

For mens kæresten sad i sofaen, med et uldent tæppe og grøn the, og fulgte Birgitte Nyborgskamp få at nå tilbage mod ministertaburetterne, så loggede han ind på PokerStars, hvor han under nicket ‘MrSmits’ normalt spreder skræk og rædsel på de høje PLO-takster. I dagens anledning tilmeldte han sig dog TCOOP-seriens $2.100 Highroller-turnering.

Kort tid efter var han $87.600 rigere, hvilket rundt regnet svarer til 485.000 danske kroner, da han endte på en sjetteplads i turneringen.

“Jeg spiller jo normalt ikke turneringer, men kunne lige overskue sådan en turboturnering, som jo kun varer et par timer. Jeg late-reggede endda, så det var direkte ind i den med kun otte big blinds. Jeg tror vi ramte pengene en halv time efter jeg havde registreret mig. Faktisk er det noget jeg tænker, man kan spekulere i,” fortæller han til PNN.dk, som hermed giver TCOOP-tippet videre.

Var nede i to big blinds tre gange

Daniel Smits Bertelsen formåede aldrig for alvor at bygge en stor stack op, tværtimod var han i flere omgange helt nede og vende i to big blinds.

“Jeg havde selvfølgelig et par nøglehænder, hvor jeg er inde for livet, blandt andet tripler jeg med ti-syv mod Tjepan og en anden gut. Derudover har jeg en hånd, hvor jeg samler esserne op. UTG click-raiser til 70.000 og jeg og en anden kommer all in. Utroligt nok folder UTG selvom han fik én til fem i spottet. Det viser bare, at der altså er fisk med i de her turneringer.”

“Et andet eksempel på det, er, da jeg med to big blinds tilbage går all in fra UTG med dame-tre og der bliver foldet hele vejen rundt. Det er sgu lidt vildt.”

Til gengæld er Daniel Smits Bertelsen i tvivl om, hvorvidt han selv fik spillet hånden han røg på korrekt.

“Jeg har ikke regnet på det, men det kan godt være, at det er matematisk forkert at ryge all in med konge dame i spottet, selvom jeg kun havde to big blinds tilbage. Man skal jo have med i overvejelserne, at der er $20.000 ekstra i posen, hvis man hopper en plads op i præmieudbetalingerne.”

Renser også af i PLO’en

Overordnet set er den danske PLO-haj dog godt tilfreds med indsatsen i turneringen, som topper en i forvejen god onlinemåned. Der er nemlig også blevet hentet masser af skejser på cashgamebordene.

“Det er sgu helt fantastisk. Det har været min bedste måned nogensinde rent indtjeningsmæssigt, og så er det jo fedt at slutte af med et $87.000 coinflip. Jeg tror dog ikke helt folk forstår, HVOR heldig man skal være i denne type turnering. Heller ikke de såkaldte tour-grindere. Der sad en gut på finalebordet, som ikke ville indgå en deal fordi han mente han var den bedste turneringsspiller af os. Han sluttede så på femtepladsen.”

Sådan endte det
1. Jeremiade (Germany) $382,812.00
2. mindgamer (Austria) $278,130.00
3. TheMuppet (United Kingdom) $208,050.00
4. softcored (Sweden) $155,490.00
5. George “Jorj95” Lind III (Canada) $109,500.00
6. MrSmits (Denmark) $87,600.00
7. Nick “FU_15” Maimone (Honduras) $65,700.00
8. SUNDAYKING (Sweden) $43,800.00
9. calvin7v (Finland) $25,185.00