Moneymaker: – Livet som poker-pro egner sig ikke til familielivet

Chris Moneymaker, verdensmester 2003, har skrevet en interessant artikel med titlen: ‘What does it take to become a poker pro? More than you think.’

Artiklen fokuserer meget på det tunge, seje og ofte opslidende grind som det er at blive poker-pro. Det er jo ikke alle, der bliver verdensmester ud af ingenting og får muligheden for at gå samme vej som Chris Moneymaker selv og det respekterer han tydeligvis til fulde.

Læs også: Dagens hånd 13: The Farha Bluff

Chris Moneymaker åbner med et par – måske lidt forenklet – selvfølgeligheder. Et par eksempler:

“Spillene er blevet hårdere. De spillere, der var gode i 2006 er ikke nødvendigvis gode spillere i dag.”

Og:

“Du bliver nødt til at indse, at det er et hårdt arbejde at være opdateret i forhold til dine stats, evaluere dem og tale med andre pro’er om dit spil. Selv de bedste taler med andre om deres spil, så hold dig up to date. Søg input.”

Det fører Moneymaker videre til, hvordan livet som poker-pro er kompatibel med livet som familiemand. Moneymaker mener at livet som poker-pro generelt er svært at forene med en familie.

“Hvis du er ung og single, kan du nok klare det. Men hvis du regner med senere at slå dig ned og stifte en familie, skal du nok være forberedt på, at den livsstil du har valgt ikke passer så godt sammen med målet om en familie. En poker-pro’s livsstil – med late hours, rejser, finansielle op- og nedture går ikke ligefrem hånd i hånd med familielivet,” skriver Chris Moneymaker.

Læs hele artiklen lige her