Mikael Viuff Hansen: – Jeg tror ikke jeg spiller poker om to år

Så sent som i onsdags klonkede Mikael ‘fuddebuf’ Viuff Hansen en andenplads til $12.141 på PokerStars, i går slog han til igen. Her blev det til en fjerdeplads i en $320-turnering (NL Hold’em 6-Max), hvilket føjede yderligere $4.870 til rullen.

I alt har den skrappe turneringsspiller fra Fyn ifølge officialpokerrankings.com cashet for henholdsvis $69.228. $41.773 og $54.401 i løbet af årets tre første måneder. Imponerende tal, som dog ikke viser det retmæssige billede af, hvordan 2013 er forløbet frem til nu.

“Det har været et mega op og ned år. Jeg synes jeg har spillet rigtigt godt i perioder, men så løbet lidt uheldigt. Og så må jeg indrømme jeg har haft sessions, hvor jeg bare ikke har spillet godt nok, men samlet set er jeg stadig tilfreds med året. Jeg skal bare have fravalgt de dage,hvor jeg måske ikke har overskud til at spille god poker,” fortæller han til PNN.dk.

Svært at få enderne til at mødes

Mikael Viuff Hansen er til dagligt produktionsleder på TV2, hvilket gør, at der ikke altid er mulighed for at sove otte timer efter en turneringsnat, eller i det hele taget at indrette sin døgnrytme efter turneringsprogrammet, som tilfældet er for professionelle turneringsspillere.

“I mit tilfælde er det bare svært at kombinere arbejde og poker til tider. Skal være skarp til at vælge de dage fra hvor arbejde og privaten fylder for meget til at jeg kan spille mit a-game. Det er nogle gange svært at gøre, hvis lysten til at spille er der. Men hvis jeg har arbejdet 10 timer og har meget kørende i hovedet, så er det ikke genialt at sætte sig ned og tro man kan spille 8-10 timers god poker.”

Er det så ikke bare et spørgsmål om at droppe det arbejde?

“Ja, det kan være fristende, men hvem gider at sidde og hakke poker online resten af deres liv? Jeg tror faktisk ikke jeg spiller poker om to års tid,” siger Mikael Viuff Hansen.

Contador frem for Ivey

For en turneringsspecialist er World Series of Poker naturligvis den ultimative oplevelse, men vi kommer ikke til at se Mikael Viuff Hansen i Las Vegas denne sommer. Igen karambolerer arbejdet med pokeren.

“Nej det bliver det heller ikke til i år. Jeg har altid ansvaret for Tour de France-dækningen på TV2 om sommeren, så det kan ikke rigtig forenes.”

Til gengæld kan vi forvente at se Mikael Viuff Hansen til EPT Barcelona i sensommeren, fortæller han til PNN.dk.