Kom og vær med!

Vil du spille poker i Fredericia Poker klub ?

Du kender sikkert allerede pokerspillet? Enten spiller du allerede online eller mod dine kammerater? Du er måske bange for at spille en live turnering generelt? Du er måske også bange for kasinoerne og dyre Buy-ins? Samtidig har du måske også rigtig mange fordomme overfor pokerklubber?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående udsagn, så kan du trygt læse videre, og måske blive medlem af Fredericia Poker Klub.

I Fredericia Poker Klub er ”HYGGE” i højsædet, og kortspillet er ikke lig med store cigarer og dunkle baglokaler, men vi tilbyder gode og ordnede forhold.

Vi vægter det sociale højt, og vi arrangerer også andre arrangementer udover pokerspillet bla. Julefrokost, sommerfest og ludoturnering.

I Fredericia Poker Klub er der plads til alle, og vi spiller forskellige turnerninger både live, men også online på Homegames på Pokerstars.com

Fredericia Pokerklub Series of Poker – Alle torsdage / buy-in 100,-

FPSOP er vores ugentlige ”HYGGE” turnering, som spilles hver torsdag kl. 18.30 med tilmelding via www.fpk.clubcommander.com

Udover det er en ”HYGGE” turnering fungerer torsdagsturneringen også som en såkaldt rangliste-turnering, hvor man som VIP-medlem får point, hver gang man spiller en turnering, og de point veksles så til jetoner i den såkaldte FPSOP-finale, som afholdes i Januar 2012.

Denne FPSOP-finale er en freeroll med addede præmier, og kun de personer der har deltaget i en eller flere FPSOP turneringer kan spille med.

1. Fredag hver måned ”DEEPSTACK TURNERING” buy-in 300,-

Den første fredag hver måned, spiller vi vores månedlige ”Deepstack turnering” med start kl. 19.00, og tilmelding sker via vores fpk.clubcommander.com

Homegames – Pokerstars.com – HVER MANDAG fra kl. 19.00
I homegames på Pokerstars.com er Fredericia Pokerklub selvfølgelig også repræsenteret, og her afholder vi forskellige online turneringer hver mandag fra kl. 19.00.

Program – Homegames
kl. 19: 00 Warm-up 2$ rebuy
kl. 20: 00 Rangliste turnering buy-in 10+1$
kl. 20: 30 Knock-out Fun buy-in 5+1,75$
kl. 20: 30 Highroller buy-in 20+2$
kl. 21: 00 PLO buy-in 5+1$

Som I kan se kører vi en rangliste turnering kl. 20.00, hvor vi som regel spiller 8 runder, og top 2 får nogle forskellige add. Præmier bla. Turneringsbilletter til klubben. Dog for at vinde ranglisten skal man være VIP-medlem af Fredericia Poker Klub.

Hvis du vil spille med online skal du kontakte Dan Nielsen på mail fpk@clubcommander.com for at få oplysninger omkring tilmelding.

Se mere omkring Fredericia Poker Klub og vores turneringsprogram på www.fpk.clubcommander.com eller find os på Facebook.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=OkTX44IVio0