Kipster er klar til Aussie Millions’ cash games

Det stort anlagte PokerStars Caribbean Adventure er forbi, men pokerfans får allerede i dag et nyt stort event at følge med i – nemlig Aussie Millions 10 års jubilæum på Crown Casino i Melbourne.

I alt 26 events venter i de kommende uger, og programmet byder blandt andet på den populære pokervariant kinesisk poker. Men højdepunktet er selvfølgelig det $10.600 dyre Main Event, som starter d. 27 januar. Derudover er der de to HighRoller events til henholdsvis $100.000 og $250.000.

Men spørger man danske Jesper “Kipster” Hougaard, som netop befinder sig i Melbourne i disse dage, om hvad han glæder sig mest til, er det formentligt de lukrative cash games, som eftersigende skulle være super, super saftige under Aussie Millions.

 

Håber på at vinde Hong Kong dollars

Der forventes nemlig flere asiatiske rigmænd ved bordene, og tidligere i denne måned bragte vi et interview med Kipster, hvor han afslørede at han faktisk kun er Down Under for at spille med i netop disse cash games.

Ifølge den karismatiske Kipster er der i øjeblikket hedebølge i Australien, og mon ikke Kipster håber at kunne overføre noget af den heater til pokerbordene i de kommende dage. På facebook skriver Kipster i hvert fald, at han har tænkt sig at holde sig indendøre, da han på trods af at have været indsmurt i solcreme, er gået hen og blevet solbrændt.

“Var fuldstændig smurt ind i faktor 30 igår og har alligevel fået en mindre 2. grads forbrænding på issen. Damn this fair complexion.”, skrev Kipster på sin facebook profil.

Her er udsigten fra Kipsters hotelværelse på Hilton Melbourne-hotellet.

Privatfoto: Jesper “Kipster” Hougaard