Kære pokerklub, vil du lege?

pnn.dk har i de sidste par måneder slået flikflak for at få fat i alle de danske pokerklubber, der har licensen i orden. Men om det så er lykkedes os at finde frem til jer alle sammen, er straks en anden snak.

Hvad er vi ude på?

Vi brænder for journalistik og poker, det er vores udgangspunkt.  Vi fra redaktionens side rette massivt fokus mod de danske pokerklubber og poker i de lokale miljøer i det hele taget. Derudover tilbyder vi pokerklubberne direkte adgang til pnn.dk’s styresystem – helt uden journalister, salgsfolk og andre forstyrrende elementer. I får jeres egen profil med jeres eget password, og herfra kan I poste nyheder, billeder, opdateringer, turneringsranglister og meget, meget mere. Selvfølgelig helt gratis og uden forpligtelser. Nu og for altid.

Faktum er, at de lovlige danske pokerklubber i dag kæmper en kamp for at holde sig oven vande. Lovgivningen er meget restriktiv og ufleksibel, og den ene klub efter den anden bukker under. Der er bunkevis af fantastiske historier derude, og hvis vi kan være med til at ændre på en tung og træg lovgivning, er vi toptilfredse. Og hvis vi kan hjælpe klubberne med at gøre opmærksom på sig selv og oven i købet få nogle flere medlemmer og/eller turneringsdeltagere, kan vi simpelthen ikke blive mere tilfredse.

Så kære pokerklub, vil du lege med os?

Er du med i en pokerklub, der endnu ikke er blevet oprettet på pnn.dk, så skriv en mail til Sune Holst – sune@pnn.dk eller Jens Mogensen – jens@pnn.dk