Ivey døgnets største onlinevinder – og med helt fremme i Aussie Millions

Så sent som i går lød det ikke til, at der var meget saft og kraft i Phil Ivey, der beklagede sig over at have indgået et væddemål, der betyder, at han ikke må spise sukker og kulhydrater i en måned.

“Jeg spiller Aussie Millions med hovedpine. I’m starving. Ikke det smarteste væddemål, jeg nogensinde har indgået,” skrev Phil Ivey.

Læs: Phil Iveys nye prop bet – ingen kulhydrater og sukker i en måned: – I’m starving!

Helt til rotterne er Phil Ivey dog næppe. Han er i hvert fald døgnets største vinder i online-poker-land, hvor han går under navnet ‘Polarizing’. Bare 784 hænder er ifølge highstakesdb.com blevet lavet om til et plus på hele $274.833. De mange penge blev vundet i Mixed Games på Full Tilt Poker.  Fire små sessions blev spillet og alle fire sessions sluttede i $50.000+.

Også i Aussie Millions Main Event går det forrygende for Phil Ivey, der lige nu sidder med stak, der placerer ham omkring top 10 i turneringen. PokerNews.com har ham til at sidde med 385.000 på et tidspunkt, hvor average hedder 270.000. Måske han har købt sig ud af det væddemål og fejret det med en Mars..? Eller måske det bare ikke betyder noget, at maven knurrer og hovedet værker.

Bare 69 spillere resterer i turneringen, der startede med 629 spillere. Chipleader netop nu er James Obst med 1,1 millioner chips.