Isildur1 lod alle vente: Spillede vanvids-kineser mod Gus

Open Faced Chinese Poker er det nye sort blandt professionelle pokerspillere og at det bliver spillet i stor stil på siden, når de rejser rundt til de store turneringer verden over.

De seneste dage har Viktor ‘Isildur1’ Blom på Twitter berettet om, at også han er blevet grebet af dillen, og at frem mod NBC Heads Up Challenge har fordrevet tiden med at spille kortspillet sammen med Gus Hansen og Tom ‘durrrr’ Dwan.

I går uploadede han således dette billede på det sociale medie:


“this is my life with @gushansen for the past 5 days,” lød teksten fra Isildur1, som fulgte med dette billede.

Isildur1 sov over sig
Rent faktisk har ‘Isildur1’ været så optaget af spillet, at han i går forsinkede hele opstarten af NBC Heads Up Challenge. Dealere, spillere og TV-folk var alle på plads, men det lykkedes først at opstøve den unge svensker 20 minutter efter, at turneringen skulle være begyndt. Til sidst lykkedes det dog at finde en sovende ‘Isildur1’ i en anden svenskers seng. Det unge onlinefænomen havde angiveligt spillet Open Face Chinese Poker til klokken 10.00 om morgenen.

På linje med taksterne i Macau
I et interview med pokermagazine.se fortæller Barry Greenstein om det vanvittige spil som Gus, ‘Isildur1’ og ‘durrrr’ har gang i:

“Hvis du bare vidste, hvad de spiller om per point. Lad os sige det på denne måde: Open Face spiller dobbelt så højt ud, som almindelig kineserpoker, og de spiller om flere penge per point, end jeg nogensinde har gjort. Og der er folk derude, som ved hvor højt jeg har spillet. Jeg har spillet højere end næsten alle.

“Jeg sætter ikke tal på, men jeg siger dig, det er et kæmpespil. Det er på linje med spillene i Macau, lad os sige det på den måde.”

Som en lille krølle på historien kan det nævnes, at Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies tidligere har fortalt om kineserpoker om $5.000 til $20.000 per point i Bobbys Room. Et spil som finnen tabte $3,5 millioner i under WSOP i 2009.