Isildur1 får kinapoker-lektioner af Gus

Viktor ‘Isildur1’ Blom tager sig disse dage en velfortjent pause fra highstakesbordene, hvor han på trods af sidste uges samlede minus på $1,4 millioner fortsat er oppe med $2,7 millioner for 2013.

Istedet er det svenske fænomen kastet sig over kinapoker med sine to kollegaer fra Full Tilt Poker, Gus Hansen og Tom ‘durrrr’ Dwan.

“been playing chinese poker with @tomdwan and @gushansen these past few days. i think i should learn how to play soon :),” lyder det i en tweet fra svenskeren.

Læs også: Hop med på dillen – Lær at spille Open Face Chinese

Under alle omstændigheder kommer vi ikke til at se Viktor ‘Isildur1’ Blom i aktion på onlinebordene i den nærmeste fremtid. Svenskeren er i disse dage i USA for at spille NBC Heads Up Challenge, og hvem han skal møde i turneringen bliver afgjort i nat, dansk tid, når der bliver trukket lod til første runde.

Læs også: NBC Heads Up Challenge: – Isildur1 og Jungleman slutter sig til feltet

Her kan han møde han møde Tom Dwan, mens Gus Hansen ikke deltager i turneringen. Det danske fyrtårn er i Australien for at spille Aussie Millions, hvor han dog overfor PNN.dk har bekendtgjort, at han udelukkende vil koncentrere sig om highrollerturneringerne.

Læs også: Gus: – Spiller formentlig kun highrollerne