Isildur1 blæser al modstand væk – vinder halv million dollars

Viktor ‘Isildur1’ Blom startede søndag aften ud med en SuperStar Showdown mod Isaac Haxton, som desværre måtte stoppes efter blot 692 hænder, da en storm på Malta havde lagt amerikanerens internetforbindelse ned.

Måske inspireret af det maltesiske uvejr påbegyndte ’Isildur1’ efterfølgende et sandt tornado-raid på PLO $100/$200-bordene og efterlod sig et bredt spor af ødelæggelse på sin vej.

Ilari ’Ziigmund’ Sahamies, Jens ’Jeans89’ Kyllönen, ’verve.oasis’ og Ronny ‘1-ronnyr3’ Kaiser vågner i hvert fald alle op til at par ramponerede PokerStars-kontoer i dag.

Hvirvelvinden Viktor Blom derimod bookede et overskud på $522.306, hvilket efter Isildur-standard vel svarer til en 4’er på Fujita’s tornadoskala.

Som en lille spidsfindighed så kan det bemærkes, at ’Isildur1’ var involveret i flere af døgnets største hænder, men ikke vandt en eneste af dem.  Men mange bække små gør som sagt en stor å.

Nattens resultat betyder i øvrigt, at svenskeren igen er i plus for året – nu med cirka $100.000. Hans graf for 2012 kan ses her nedenfor.


Screenshot fra Highstakesdb.com. De mange op og nedture tegner et meget godt billede af, hvor aggressivt svenskeren spiller. Nattens gevinst på over $500.000 er endnu ikke påført grafen.