Guldhammer: Der skal knald på fra starten!

Morten Guldhammer har gjort det før, og nu har han gjort det igen: Kvallet sig til en stor turnering for næsten ingen penge. I 2010 gik han efter et forrygende show på finalebordet i EPT København, hvor han sluttede som nummer 7 til 425.000 kroner. Dengang kvalificerede han sig til turneringen i en $1-turnering på PokerStars for Ekstrabladets læsere. Nu skal han spille WPT National Vejle efter at have kvalificeret sig til 10.000 kroners-turneringen på Danske Spil for $5.

Og Guldhammer glæder sig allerede:

“Ja, jeg glæder mig helt vildt. Men jeg synes ikke, at der er så mange nerver på denne gang. Der skal knald på fra starten. Jeg skal gerne have fejet lidt op på dag 1a. Mens der stadigvæk er mange, der sidder og er nervøse for at ryge som de første,” siger Morten Guldhammer, der nok forstår at strikke en utraditionel strategi sammen. Ligesom han gjorde i 2010.

Omvendt kan man aldrig helt stole på det, som Guldhammer siger – vi hopper lige tilbage til EPT København 2010 for at finde et eksempel frem på den påstand. Vi er på selve boblen.

“Jeg skal ikke nyde noget nu. Jeg tager ingen chancer nu, for det er rigtigt mange penge for mig,” lover Morten Guldhammer.

Fem minutter senere er vi på selve boblen, og et halvt minut senere lyder det:

“We have an all in on table 18. It’s Morten Guldhammer who’s the player at risk.”

Alle løber hen til bordet for at se Guldhammers esser. Eller måske konger.

“And Morten shows a pocket of fours. He’s up against Ace-Queen suited.”

What?

Bordet blanker, og Guldhammer er tilfreds:

“Sådan! Poker og patter!,” jubler Guldhammer.

Læs også: Guldhammer kvaller sig til WPT Vejle – skal spille HU mod AlexKP

Og: Historien om kaptajn Guldhammer

Vi glæder os allerede til Guldhammer-show 2 i Vejle.