Foretag 10 spins og 50 freespins på Wild Wild West!

Cowboys, indianere, kvægtyve, banditter og modige sheriffer. Findes der nogen, der ikke drømte om at leve i Det vilde vesten som unge? At skabe sig et navn, enten som helt eller skurk, og skrive sig ind i historiebøgerne ved siden af legender som Billy the Kid, General Custer, Crazy Horse og Wyatt Earp? Nu giver Betsafe dig muligheden for at opfylde den drøm. De tilbyder nemlig lige nu hele 50 freespins på den underholdende Wild Wild West-automat til nye kunder.

Spillet er fremragende underholdning, og det er perfekt til at tilfredsstille den gamle drøm om at hærge i Det vilde Vesten før, at man vender tilbage til sit komfortable liv i det 21. århundrede.

Spil Wild Wild West hos Betsafe her >>

 

Sådan får du 50 freespins

Tilbuddet gælder alle nye kunder, og det er utrolig nemt. Alt man skal gøre er at åbne en Betsafe konto og foretage en indbetaling. Herefter skal man så foretage 10 spins af sølle to kroner på Wild Wild West-automaten, hvorefter Betsafe kvitterer med hele 50 freespins på samme automat.

Når man indbetaler hos Betsafe, så kan man passende udnytte deres velkomstsbonus, hvor de fordobler ens første indskud med op til 2.000 kroner. Dette vil altså sige, at sætter man 2.000 kroner ind, så gør Betsafe det samme, så man starter med hele 4.000 kroner på kontoen.

 

Opret dig hos Betsafe her >>

Regler og vilkår

Kampagnen gælder i mellem den 5/7 2017 og den 31/10 2017. For at blive berettiget til freespin-bonussen, skal man spille for mindst 20 kroner på Wild Wild West automaten.

Eventuelle gevinster skal omsættes minimum 35 gange indenfor 60 dage, før pengene kan udbetales. Opfyldes dette ikke, så bortfalder gevinsten.

Det er vigtigt at holde sig for øje, at bonussen kun kan modtages af én person per familie, adresse, e-mailadresse, kreditkortnummer, IP-adresse og miljøer, hvor flere deler en computer såsom universiteter, kollegier, skoler, biblioteker og arbejdspladser.