Erlandsen i crazy rutsjebane i Vejle: Det sygeste jeg nogensinde har oplevet

37 spillere resterer i WPT Vejle, og Morten Erlandsen er en af dem. Rutinerede Morten Erlandsen har efterhånden prøvet lidt af hvert, men det er tit sådan, at når man tror, at man har prøvet det hele, så kommer Onkel Overraskelse et smut forbi. Og dag 2 af WPT Vejle skulle vise sig at være noget af det mest crazy, som Morten Erlandsen nogensinde har oplevet.

Forklaring følger, men først Erlandsens umiddelbare reaktion:

“Jeg er selvfølgelig glad for at være videre, men egentlig er jeg mere tiltet, end jeg er glad,” sagde Morten Erlandsen til PNN.dk umiddelbart efter dag 2 var fløjtet af.

Læs også: Jens Hansen knockoutede Brian Nielsen

Og hvad er det så, der fik gjort Erlandsen så tiltet?

Humøret var højt lige fra starten:

“Fin start. Er i 49.000. Average er 54.000,” lød den første harmløse opdatering.

Det skulle snart blive bedre – meget bedre – for Morten Erlandsen:

“Woop woop – AI på flop med KQ spar vs 10-7 spar på flop: 3-8-9 med to spar. Han klonker straight på turn, men Erlandtoget er ikke til at stoppe, da en spar falder på river.”

Et hurtigt flip senere – et tabt flip – og Morten Erlandsen var i 190.000. En glimrende stak.

Så tid til et hit – Erlandsen taber en pot på 80.000 efter at være kommet all in preflop med damerne mod kongerne. Ingen hjælp, men han vinder hurtigt det tabte tilbage og kommer igen op omkring 175.000.

Og så starter sickness.

“ALL-in preflop i 150k med AA mod QQ. For at gøre det endnu mere sygt kommer floppet med tre klør. Jeg sidder med klør ES. Han rammer selvfølgelig sin fucking dame, som ikke er en klør. 1 outer efter floppet. Sommetider er poker fandeme sygt !! Nå på på hesten igen.”

Men det skal blive værre endnu:

“Sygeste livetour jeg har oplevet ever !!! Efter mine Esser blir knækket af Damerne. Ja, så taber jeg næsten resten af mine chips med kongerne mod J8,” siger Morten Erlandsen, der efter den pot var nede i latterlige 4.000 chips.

Men ud døren – det ville han sgu ikke. Han er videre til dag 3 med 93.000 chips, hvilket godt nok placerer ham i den tunge ende af feltet, men alligevel…

Det bringer os tilbage uddybningen af Morten Erlandsens umiddelbare reaktion:

“”Jeg burde have siddet med en stack på 250.000-300.000 chips nu. Jeg tabte til en fucking one-outer. Det er helt sygt med det to hænder jeg taber. Men selvfølgelig er det vildt nok, at jeg vinder fire all ins i træk, men sidder stadig tilbage og føler mig sygt uheldig!”

Her har Morten Erlandsen lige doblet for første gang. Tre doblinger mere venter ham i nærmeste fremtid.