Eastgate: – Måske er jeg nede på onlinepoker

Peter Eastgate er havnet på bunden af brønden på Pokernet.dk, hvilket vil sige, at brugerne af landets største pokerforum har mulighed for at stille ham alle de spørgsmål, de har lyst til.

En del spørgsmål er rettet mod Eastgates økonomi, hvordan den så ud inden han vandt $9.152.416 i WSOP Main Event, ligesom andre vil vide, hvordan han har forvaltet de mange millioner af dollars, som han sikrede sig i forbindelse med verdensmesterskabet.

Den nu i London bosiddende dansker afslører, at han allerede inden sin sejr i 2009 var en holden mand. Som studerende blev der tid til andet end lektier, og han fortæller, at han allerede havde en million dollar på kontoen, da han stillede op i Main Event.

Smed over én million dollar online
Efter sejren er det dog ikke gået så godt med onlinepokeren.

“25/50 og 50/100 gik overordnet set godt. Mange op- og nedture. Har gennem tiderne vundet mest fra Ladbrokes og FortunePoker. Med de tab jeg har lidt på Pokerstars, skulle det ikke undre mig, at jeg er lifetime nede på online poker.”

Uden at at have det forkromede overblik vurderer Eastgate, at der er tale om en ordentlig sjat penge, som er blevet sat til på highstakesbordene efter hans sejr.

“Jeg har nok tabt 1-1.3 mio. dollars på PokerStars, men har ikke ført regnskab. Har vist aldrig trukket penge ud derfra.

God for 40.000.000 kroner
Ingen behøver dog at være bekymret for om Peter Eastgate har til både havregryn og sukker. Han fortæller, at han stadig er god omkring fyrre millioner kroner. Penge, som alle er rimelig sikkert investeret.

“De fleste af mine skillinger er investeret i virksomhedsobligationer, som min bank HSBC vælger og udskifter for mig. Har over de seneste 4-5 år breaket nogenlunde even.”

Du kan læste hele tråden med Peter Eastgate lige her.