Nu bliver poker dyrere hos PokerStars: – Hæver raken med 4%

For nyligt kunne Amaya, selskabet bag PokerStars, præsentere et sundt overskud på ca. 1.2 mia. kroner for 2015, men det var tilsyneladende ikke et stort nok overskud, for nu strammer PokerStars igen grebet om sine kunder og øger raken på udvalgte turneringer og cash games. Ændringerne træder i kraft pr. 28. marts 2016, og i alt vil raken stige med 4%, afslører PokerStars på selskabets blog.

Her afsløres det endvidere, hvilke spil der først og fremmest er genstand for rake-ændringerne.

  • Spin & Go: Raken bliver forøget med én procent på Spin & Gos med buy-ins mellem $1-$30 (2% stigning på $3 Spin & Go). Til gengæld ændres raken ikke på $0.25, $60 og $100 Spin & Go.
  • MTT: Hyper-turbo rake forøges med 5%.
  • MTT R&A: I turneringer med rebuys og add-ons introducerer PokerStars nu også rake (fees) på rebuys og add-ons, som det i forvejen er tilfældet hos PokerStars i lukkede markeder som f.eks. det italienske-, spanske- og franske marked. Her er det interessante i øvrigt, at disse rebuy-turneringer udgør ca. 12% af alle turneringer hos PokerStars.
  • Cash Games: Rake cap og procenten vil blive forøget i nogle No Limot og Pot Limit ring games, hovedsageligt Heads Up. Nogle rake caps vil blive sænket. Limit spil bliver ikke påvirket af ændringerne.

Velvidende at dette sikkert ikke falder i god jord hos mange pokerspillere, benytter PokerStars lejligheden til at pointere, at man – til trods for disse ændringer – stadig er billigere i rake end konkurrenterne efter de nye rake-ændringer træder i kraft.

I nedenstående graf, som PokerStars har postet på firmaets blog, vises et eksempel på rake betalt ved én million spillede cash game hænder med den nye rakestruktur hos PokerStars kontra rivaliserende sites og pokernetværk.

PokerStars_priser2