‘Doc’ Sands forventer store ting af WSOPs $111.111 Super High Roller

World Series Of Poker 2013-programmet ligger klart, og hele 62 bracelet-events er på menuen, når det går løs til sommer. Som sædvanligt er der noget for enhver smag, og PokerNews.com har været ude og indsamle nogle kommentarer til World Series Of Poker-programmet.

Læs også: Ivey buster $25k-satellitten som første mand – og sætter David ‘Doc’ Sands på plads

David ‘Doc’ Sands – en af de helt tunge drenge i de helt tunge spil, især på Bellagio – hæfter sig især ved $111.111 Super High Rolleren, som han tror bliver et megahit.

“Jeg spiller $100.000-events over hele verden, og denne turnering tegner til at blive den største, mest prestigefyldte og mest medievenlige turnering af dem alle. Og så er det lige i min baghave. Med prestigen bag WSOP kan denne event trække 100 spillere og skabe en førstepræmie på $4.000.000,” siger en begejstret ‘Doc’ Sands, der også er varm på $25.000 six-max NLH-eventen.

“Den er jeg spændt på. Og jeg kan lide, at man kan lave re-entries i et par af weekend-eventerne. Som de fleste andre, der primært spiller No Limit Hold’em vil jeg sige, at dette er det bedste WSOP-program jeg endnu har set,” siger David Sands.