Demidov seneste mand der hopper af Team PokerStars-toget

Der havde været rigtig meget virak omkring PokerStars, og deres kommunikation i forbindelse med de store nedskæringer i deres loyalitetsprogram. Det har over de seneste måneder fået en række af holdets sponsorerede proer til at opsige eller nægte at forny deres kontrakter, heriblandt highstakesstjernerne Isaac ‘Ike’ Haxton og Alexander ‘Kanu7’ Millar men også spillere som Leo Margets, Jan Heitmann og de to belgiske brødre, Matthias og Christoph de Meulder. Nu har endnu en velkendt PokerStars-spiller så trukket stikket efter mere end 7 år i stalden, nemlig russiske Ivan Demidov, der for alvor slog igennem efter sit heads up-nederlag til Peter Eastgate i 2008-udgaven af World Series of Poker main event.

Læs også: Haxton forlænger ikke sin PokerStars-kontrakt: – Kan ik’ stå inde for siden

Demidov har siden været en af PokerStars’ primære ambassadører på det russiske marked, og har deltaget i turneringer rundt omkring i hele verden med PokerStars-logoet på brystet. Det er imidlertid ovre nu, efter parterne ikke kunne nå til enighed omkring en fornyelse af kontraktet ved årsskiftet. Det skriver highstakesdb.com.

Læs også: Highstakes-chef forlader Team PokerStars efter VIP-ændringer

De seneste boykot af PokerStars har været drevet af kræfter fra den russsiske pokerscene, og det er endnu uvist, om Demidovs afgang sker i sympati med hans strejkende landsmænd. Uanset hvad er Demidovs afgang ikke ligefrem et tegn på, at PokerStars vil række hånden ud til de spillere, der for alvor har udtrykt utilfredshed med de voldsomme omstruktureringer af loyalitetsprogrammet.

Begge de to danske PokerStars-sponsorerede spillere, Mickey ‘mement_mori’ Petersen og Theo Jørgensen, er stadig i stald hos verdens største pokerside.