Danske profiler og Isildur1 klar til Unibet Golden Cash Game!

Når Unibet i slutningen af måneden afvikler deres 30. Unibet Open, så bliver jubilæet fejret med pomp og pragt. Ikke blot er der en garanteret præmiepulje på €250.000 i Main Event, men der bliver også varmet op med et eksklusivt Golden Cash Game, hvor guld-delen skal tages helt bogstaveligt.

Unibet tilføjer nemlig £20.000 i form af guldbarrer til at blive fordelt til diverse prop bets undervejs. Blandt andet kan man hive £1.000 udbetalt i guld hjem, hvis man vinder en pot med 7-2 på hånden.

Det tv-transmitterede Cash Game-bord vil blive fyldt til randen med profiler, hvor ikke mindst Viktor ‘Isildur1’ Blom springer i øjnene. Derudover, så er øvrige bekræftede navne Micke Norinder og Dan Glimne, den tidligere Tottenham- og Manchester United-angriber Teddy Sheringham, den finske ishockeystjerne Esa Tikkanen og den engelske pro Neil Channing.

Her på redaktionen klapper vi vores små fede, slibrige hænder over, at tre danskere derudover har klemt sig med i fornemme selskab. Lars Bønding, Anders Jensen og Vera Kelleher er nemlig alle klar til at byde ‘Isildur1’ op til dans, og i hvert fald Lars Bønding ser frem til mødet med onlinelegenden.

“Jeg skal have ‘Isildur1’ til at folde og vise 72 op i smasken på ham, det er målet. Det giver jo en guldbar, og ikke en Toms. Jeg kan dog ikke gennemskue, hvad der sker, hvis nu det sker 20 gange på dag 1,” griner Lars Bønding, da PNN.dk fangede ham over mobilen.

Cashgamet løber i tre dage, og kan følges live på Unibet Opens youtubekanaler.

Live Streaming:
Mandag 24. november: https://www.youtube.com/watch?v=ahIABz3vN2E
Tirsdag 25. november: https://www.youtube.com/watch?v=w86MTZbH7IM
Onsdag 26. november: https://www.youtube.com/watch?v=VAtnxO2yV8I

Du kan læse mere om Unibet Open London her.