Dansk Pokerforbund jubler over liberaliseringen

Dansk Pokerforbund er yderst tilfreds med gårsdagens nyhed fra EU-kommissionen, hvor mere end ti års kamp om, hvem der må udbyde spil om penge i Danmark, blev bragt til ophør.

”Vi er meget glade for den nyhed. Vi har ventet på den i lang tid,” siger Jes Bondo, formand for Dansk Pokerforbund, og fortsætter:

”Svaret blev som vi både havde forventet og håbet på, og afgørelsen er et stort skridt videre i den legaliseringsproces, som Dansk Pokerforbund er den største fortaler for,” siger Jes Bondo.

Farvel til latterlig situation

Liberaliseringen betyder som bekendt, at de udenlandske spilleudbydere får mulighed for at blive en legal aktør på det danske marked – et faktum, der glæder Jes Bondo.

”Vi har længe befundet os i en fuldstændig latterlig situation i forhold til de udenlandske pokersites. Siderne har været der. Vi kender dem alle sammen. Vi spiller der. Og vi ser endda reklamer for dem på tv-kanaler, som vi alle kan tage. Men de har bare ikke været lovlige. Det har jo været en håbløs og meget frustrerende situation for alle os, der lever i pokerens verden. Det er også derfor, at vi hilser liberaliseringen hjertelig velkommen. Nu får de frie markedskræfter endelig lov til at udfolde sig,” siger Jes Bondo, der ser lovende perspektiver i afgørelsen – både for Dansk Pokerforbund, men også for alle landets lovlige pokerklubber.

“Jeg håber og tror på, at det betyder, at Dansk Pokerforbund igen kan tegne en sponsoraftale. Jeg har talt med mange repræsentanter for de udenlandske sites igennem de sidste par år, men vi måtte jo ikke engang nævne dem. Sådan var forholdene. Men det er klart, at når vi laver en aftale med en sponsor, er det i alles interesse – forbundets, klubbernes og sponsorens. Det skulle gerne give nogle bedre forhold hele vejen rundt, når der kommer lidt økonomi i det igen,” siger Jes Bondo.