Dagens hånd 1: Philip Hilm vs. Jerry Yang

Juli 2007.

Philip Hilm er gået til finalebordet i verdensmesterskabet i poker som chipleader. Det er han ikke længere. Ny chipleader er i stedet Jerry Yang, der netop har vundet en god portion chips over Philip Hilm.

Philip Hilm har spillet fuldstændigt kompromisløst undervejs for at nå til finalebordet. Der er blevet taget absolut NUL gidsler, og Philip Hilm har haft heldet på sin side, når det har været nødvendigt og ellers er han ellers kørt som yoyo op og ned ad leaderboardet. Det ene øjeblik var han chipleader, næste øjeblik var han under average. Det er Hilms forhistorie i turneringen.

Historien på finalebordet er indtil videre, at Jerry Yang er den tidlige kaptajn. Han vinder seks ud af de 14 første potter på finalebordet, og der er endda et par svulstige potter imellem. Han har lige vundet en ret så stor pot over Philip Hilm i en hånd, der også har været meget diskuteret. Philip forsøgte at forsvare sin big blind, men Yang bare pumpede løs (med en meget stærk hånd, men det kan Philip Hilm jo ikke vide med sikkerhed, red.), og Hilm måtte opgive en stor bunke chips.

Men Hilm er fortsat godt med. Med 19.240.000 chips kan han fortsat øjne chipleader Yang med 25.010.000 chips.

Blinds er 120.000/240.000 med en ante på 30.000.

Jerry Yang raiser til en rund million chips fra hijack.

Han har:

Fold om til Hilm, der tænker et minuts penge. Så caller han.

Han har:

Big blind folder.

Af sted til floppet:

Hilm checker, Yang better 2 millioner. Hilm caller.

Hilm checker igen. Yang skyder nu – ganske ufortrødent – 4 millioner chips af sted. Hilm reraiser all in til i alt $16.360.000. Yang tænker ikke engang i 60 sekunder, før han caller.

River to come.

Det er busto eller et GIGANTISK chiplead.

Slut for Philip. Yang går hele vejen og bliver verdensmester.

Vi vil altid gerne høre kommentarer til Dagens hånd. Ville være skønt med et par gode diskussioner.

Du kan se hånden – og også den meget omdiskuterede hånd, der går forud for denne Dagens hånd – lige herunder: