bwin på Real-trøjen indtil 2013

Siden 2007 har bwin prydet Real Madrids spilletrøje, og meget tyder på, at begge parter er tilfredse med det samarbejde. I 2009 blev sponsoratet således forlænget, og ifølge engelske BBC sikrer aftalen Real Madrid omkring €20 millioner (149 millioner kroner, red.) om året. Parterne har tegnet kontrakt til og med 2012-2013-sæsonen, og Real Madrid erklærer sig lykkelige for sponsoratet.

“bwin.com er en loyal partner, der forstår sport. Vi kunne ikke være mere tilfredse,” sagde Real Madrids præsident Florentino Perez således da den ny sponsor-aftale var kommet i hus.

bwin.com er en anerkendt spilleudbyder med en historie, der går tilbage til 1997. bwin tilbyder sportsbetting, casino og poker og har i dag millioner af kunder verden over. Sportsbetting er bwins største forretningsområde, og bwins sportsbook tilbyder da også sine kunder at bette på stort set alt, hvad der har med sport at gøre.

bwin-aftalen med Real Madrid var i 2009 verdens største inden for fodboldens verden, men Quatar Foundations nye sponsorat af ærkerivalerne fra FC Barcelona siges at have en værdi af cirka €25 millioner om året, så det kan være, at bwin ikke slipper helt så ‘billigt’ næste gang der skal forhandles forlængelse med den spanske kongeklub.