Bondo: Meld jer nu til!

Kun cirka 50 pladser er solgt til Sjællandsmesterskaberne i Riverclub, og Jes Bondo, medejer af Riverclub/formand for Dansk Pokerforbund/sur floormanager i Nordic Poker King, er træt af, at folk altid venter til sidste øjeblik med at melde sig til.

“Tilmeldingen slutter på søndag, og efter det er der ikke noget at gøre. Jeg forstår godt, at folk tænker, at ‘nå ja, men jeg vil jo først spille fredag eller lørdag’, men sådan fungerer det ikke. Der er tale om én turnering, og derfor skal folk tilmelde sig senest søndag. Og gerne før,” siger Jes Bondo.

pnn.dk vil selv spille med, når det går løs, og vi hører dermed til den store gruppe spillere, der ved, at de vil spille, men alligevel ikke har fået sig meldt til.

“Det er også mit indtryk, at mange ved, at de vil spille med, men de har bare ikke fået gjort noget ved det endnu. Så meld jer nu til – og det gælder også pnn.dk,” siger Jes Bondo.

Hvis Sjællandsmesterskaberne bliver udsolgt er der tale om Danmarks største live turnering, uden for casinoerne, med en forventet førstepræmie omkring 20.000 kr.

Sjællandsmesterskaberne er en Texas NL turnering med et indskud på 300 kr.

Der er 6 dag 1 fra mandag d.3/10 til og lørdag d.8/10.

Søndag d.9/10 er finaledagen. Her mødes alle dem, der er gået videre fra dag 1 (forventet 50-60, man tager chips med) og spiller færdigt. Der er plads til 63 spillere på hver dag 1, og dermed plads til 378 spillere i alt