Ben ‘NeverScaredB’ Wilinofsky kvitter pokeren

Den amerikanske turneringshaj Ben ‘NeverScaredB’ Wilinofsky vandt tilbage i 2011 EPT Berlin og €825.000, og har desuden igennem årene renset nettet for lige knap $5 millioner.

Alligevel valgte han lige før nytår at offentliggøre, at han nu trækker sig helt og aldeles fra poker. I et indlæg på 2+2 skriver han blandt andet:

“Jeg kvitter poker. Det har været en sjov tur. Mange muligheder har åbnet sig op for mig, jeg har rejst en hel masse og jeg har fået en masse gode venner. Men jeg plejede at vælte ud af sengen om søndagen, så jeg ikke ville misse en eneste hånd i Sunday Warm-up. I løbet af de sidste par måneder har det ikke gjort mig det vilde at misse den fuldstændigt.”

“Da jeg hoppede i brønden for lang tid siden, skrev jeg, at jeg ved at spille poker gamblede med mit mentale helbred. På dage, hvor jeg er ærlig overfor mig selv, kan jeg se, at det fortsat er gældende. Jeg har været så heldig at have penge nok til at begrave problemet, hvilket var rart, men de har ikke hjulpet mig med at fikse det.”

“Poker er godt i pengemæssig henseende, men i virkeligheden ikke godt for meget andet. Og det er ikke længere nok.”

Du kan læse hele Ben ‘NeverScaredB’ Wilinofskys indlæg her.