Aussie Millions: Kipster fristet af kinapoker-turnering

Tre danske pokerspillere er landet i Melbourne, men ingen af dem har endnu taget del i det overflødighedshorn af turneringer som Aussie Millions byder på. Ikke hvert fald ikke så vidt PNN.dk er underrettet.

Gus Hansen vil koncentrere sig om highrollerne, Jesper ‘Kipster’ Hougaard kun vil spille cashgame, og ingen ved rigtig, hvad Frederik Brink laver. Måske han er ude og kigge på kænguruer og koalabjørne?

Læs også: Gus: – Spiller formentlig kun highrollerne

Vi regner dog med at se EPT Madrid-vinderen Brink i aktion på mandag, tirsdag eller onsdag, som er de tre startdage for Main Event. Og måske vi også har lokket ‘Kipster’ til bryde ud af sit selvvalgte turneringscølibat – han var i hvert fald ikke afvisende, da vi gjorde ham opmærksom på, at mandagen udover Main Event også byder på en lækker lille sag i form af en AU$5.000 kinapokerturnering.

Læs også: Kipster er færdig med tours: – Giver ikke længere mening

“Hehe. Skal lige have kigget på reglerne, men kunne da være sjovt nok,” lød det fra ‘Kipster’, da PNN.dk fangede ham over skype.

“Hvis ikke det var for skattefar havde jeg 100% spillet den.”

‘Kipster’ rangerer i øjeblikket som verdens tredjebedste kinapokerspiller på GKI og han lægger ikke skjul på, at udsigten til et muligt spring op ad ranglisten kan gå hen og få indflydelse på, hvorvidt han stiller op i turneringen eller ej.

“Jeg må naturligvis faktorere GKI ind i mine overvejelser,” siger han i en afsluttende bemærkning.

Du finder GKI-indekset her