Anders Jensen stiller skarpt på live-tells

Den tidligere moralske kaptajn for Bet24, Anders Jensen, varsler i en ny blog på sin hjemmeside, at han den kommende tid vil sætte spot på live-tells og blandt andet vil producere en række youtube-videoer om emnet.

Som en lille appetizer lægger han ud med at fortælle om, hvad han selv betegner som karrierens bedste kald.

Anders Jensen tager os tilbage til 2010, hvor han sidder i et supersaftigt cashgame i Las Vegas. Lektien i hånden er, at man ikke skal begynde at snakke til sine modstandere, og dermed afgive unødvendig information, midt i en hånd.

Hånden

Jeg åbner fra CO til $40 med:

Btn (ældre flink mand) caller. Det samme gør SB (Afroamerikansk fyr med bling bling, som bliver kaldt The Special One eller noget i den dur og soler sig i de andres anerkendelse. Han har desuden hans fugl siddende bagi) og BB (en døvstum ung fyr, som agerer ved pokerbordet ved hjælp af fagter).

Potten er såldes på $160 og vi skal nu se et flop.

($160)

2 x check og med mit andet par og et bagdørs farvetræk har jeg rigeligt til at bette, hvorfor jeg lægger $130 mod bordets midte.

Button folder, Small Blind caller og nu gør den døvstumme i Big Blind det til $500 med $1000 mere bag sig. Et ret stort raise, som polariserede ham mod farvetræk.

Mine overvejelser her var, at Small Blind havde et es og jeg med et klikraise kunne folde ham ud og spille mod Big Blinds farvetræk.

Som sagt så gjort, jeg klikraiser til $870 og nu sker der ting og sager.

Small Blind, den afroamerikanske blingbling fyr også kendt som ‘The Special One’ laver nogle fagter, beder hans fugl om hans drink, drejer lidt på diamanterne og siger så: “Ive got a made hand, come with your draws” og skubber så hans samlede stak på $2800 til midten. Al dette på mindre end 15 sekunder.

BB sender også hans samlede $1500 til midten.

Ikke det scenarie jeg havde tænkt på, da jeg klikraisede den døvstumme.

Hvordan Anders Jensen analyserer sig frem til et kald, og hvordan hånden spiller ud kan du læse her.