AlexKP gør TCOOP-status: -Skrub i uskrub

Hestehviskeren Alexander ‘AlexKP’ Petersen har allerede – ved flere lejligheder – bevist, at han ikke sådan lige lader sig imponere. Det kom for eksempel til udtryk, da Jaroslav Tjepan scorede sin første TCOOP-fjerdeplads til en kvart million kroner.

“Jeg signede dem ikke for at de skulle klonke 4. pladser,” lød det knastørt fra AlexKP, der nu gør TCOOP-status på pokernet.dk.

“Jeg tror, at det hele endte med et plus på $60.000 – $65.000. Det beløb havde jeg selvfølgelig solgt det hele for før TCOOP startede, men når man kigger på, at jeg har staket ham, der vinder TCOOP-leaderboardet plus en anden, der slutter i top 10, vil jeg næsten vædde på, at det er de to i hele top 20, der har cashet mindst. Så selv om jeg er glad, er det selvfølgelig lidt skrub i uskrub. For hvis jeg staker samme hold 1.000 gange får jeg nok aldrig en, der vinder leaderboardet og en, der slutter i top 10. Men HVIS jeg gjorde, ville deres indtjening i gennemsnit nok være tre-fire gange større,” skriver AlexKP.

Læs også: AlexKP: – Jeg signede dem ikke for at klonke 4.pladser!

Selv om Tjepan altså lige får et fur over manglende indtjening, lader Sensei AlexKP forstå, at han – trods alt – er nogenlunde tilfreds. Derfor skal hans hest belønnes:

“Som en ekstra gulerod til Tjepan for et solidt stykke arbejde (Her mener jeg ikke bare hans klonks, men også at – da han fandt ud af det var muligt at vinde leaderboardet – prøvede at lære nye spil i forhåbning om at casheog få point) vælger jeg at give hele rejsen/opholdet til Bahamas 100% til ham og hans kæreste så de kan tage af sted sammen til januar næste år. Dermed håber jeg mine procenter i PCA´en får lidt karma skrub, så han kan lukke en RIGTIG stor tour og PokerNet kan få en meget stor fri bar regning.”